Onderhoud

Onderhoud.

 

Uw auto gaat langer mee, wanneer u op tijd het noodzakelijke onderhoud laat plegen. Fabrikanten geven in hun handleiding bij uw auto ook dit advies. Naast een langere levensduur van uw auto, gaat het ook om uw persoonlijke veiligheid en comfort. Niemand vindt het prettig om langs de weg te staan met pech door slecht onderhoud.

Bij Garage Timpen kunt u terecht voor de kleine beurt en voor de grote beurt voor uw auto.

Wanneer u de grote beurt combineert met een APK keuring, is de APK keuring  gratis voor u.

 

De kleine beurt:

 

Bij de kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal belangrijke punten, zoals vloeistoffen, verlichting, schokdempers, ruitenwissers, uitlaat  etc. Bij een kleine beurt wordt de olie ververst.

 

De grote beurt:

 

Bij de grote beurt wordt uw auto uitgebreid gecontroleerd en waar nodig vervangen op basis van de specificaties van de fabrikant.

Ook hier geldt weer, dat wij altijd vooraf contact met u opnemen wanneer er onverwachte zaken aan het licht komen tijdens de werkzaamheden.

Voorafgaand aan de controle spreken wij met u door waar u aan moet denken bij reparatie als het gaat om de kosten.

 

Extra voorzorgsmaatregelen voor uw veiligheid:

 

Het verdient aanbeveling om voor de winter en voor de zomer een extra check te laten uitvoeren, zodat u voorbereid op pad gaat tijdens de winter en in de zomer, bijvoorbeeld bij vakanties.

Eén van de belangrijkste punten is dan dat uw remmen goed zijn en uw auto op goede banden staat. Bij Garage Timpen kunt u terecht voor winterbanden en eventueel voor opslag van uw andere banden. Opslag is gratis bij afname van nieuwe banden.

 

Speciaal onderhoud.

 

Voor de liefhebbers onder u kunnen wij onderhoud op maat bieden als het gaat om Amerikaanse auto’s en om campers.

Ook voor uw camper is het belangrijk om het onderhoud goed bij te laten houden. Naast langere levensduur en dus waardebehoud van uw camper, gaat het ook hier weer om uw eigen veiligheid en comfort.

Het onderhoud van Amerikaanse auto’s vraagt vaak net even een iets andere expertise. Bij Garage Timpen bent u dan op het goede adres. Uw Dodge, Chevrolet of Buick  is bij ons in goede handen.

 

Restauratie campers.

 

Een camper is een speciaal voertuig, waardoor  u ook geconfronteerd kunt worden met  speciaal onderhoud. Bij oudere campers komt het bijvoorbeeld nog wel eens voor, dat door lekkage de opbouw van een camper is aangetast. In voorkomende gevallen loont het de moeite om niet in te ruilen maar te restaureren.

Ook hiervoor kunt u een afspraak maken met ons. Wij hebben hiermee ervaring uit de eerste hand.

Op basis van een projectmatige aanpak en een duidelijke planning kunnen wij in overleg met u ervoor zorgen, dat uw camper weer helemaal in orde wordt gemaakt, klaar voor de volgende verre reis.

Kosten restauratie: op basis van offerte in overleg.

 

Paardentrailers.

 

Ook voor onderhoud aan uw paardentrailer kunt u bij Garage Timpen terecht. Een uitstapje naar onze speciaalzaak Texas Jack voor ruiter en paard is snel gemaakt. U vindt Texas Jack op ons terrein naast de werkplaats.

Garage Timpen © 2012. Alle rechten voorbehouden.
Webhosting, domeinregistratie en ontwikkeling door Alterview